1 Nisan 2016 Cuma

2016 Çanta Arayışları

Merhaba,

Bahar kendini yavaş yavaş hissettirmeye başlamışken, 2016 için farklı çanta arayışlarına geçtim. Her biri birbirinden güzel ve bu posta sığmayacak pekçok çanta var şüphesiz, bunlar ise benim seçimlerim,  sizlerin gerek bu posttan gerekse dikkatinizi çeken farklı biryerlerden beğendiğiniz varsa markalarıyla yorum bırabilirsiniz. 





7 yorum:

  1. Hepsi çok güzel canım

    YanıtlaSil
  2. Stradivariusun ilk çantasını beğendim :) Dün mudoda gördüm ,böyle tarçın rengi,püsküllü,sırt çantası modelinde ...... dedim ki alıcam valla çok güzel,bir de fiyatına baktım,400 :((( yok yok o fiyata alamam,gerçek süet deriymiş,belli zaten yoksa niye beğeneyim ki dimi offf offff içimde kaldı ..

    YanıtlaSil
  3. Ben de çanta arıyorum ve bi türlü bulamıyorum:) bershka 1 numara süper tam tarzım bi bakiim internette satışı var mı:) eğer alırsam yine yorum bırakırım:)

    YanıtlaSil
  4. bu sene yine püsküller favori. Geçenlerde kızım lc waikiki de yanlarında püskülü olan çanta beğendi. 49 TL den 24 TL ye düşmüş. Kaçar mı Bizim fıstık anne çok ucuzlamış ne olur alalım deyince aldım genç kız edasıyla bir hoşuna gitti ki sorma...

    YanıtlaSil
  5. Benim gözüm maviyi çok sevdi. Teşekkürler....:)

    YanıtlaSil